Cal Andreuet




El nostre projecte agro-ramader pretén posar en valor el ric patrimoni agrari i cultural que tenim a la Vall de Gósol.

Ja fa uns anys que vem començar a recuperar camps, cultius i fruiters perquè tornessin a tenir vida. Aquesta és l’herència que hem rebut: amb la conservació de varietats locals, amb la preservació del coneixement tradicional i des d’una perspectiva de l’agricultura ecològica. 

Des d'una visió holística volem fer d’aquest projecte un projecte viable des de tots els àmbits: econòmic, social i ambiental. Per això cultivem pèsol negre, trumfos de muntanya, plantes aromàtiques, també recuperem i cultivem pomers de varietats antigues, i aprofitem les pastures amb un escamot d’eugues de raça pirinenc català. 

Conscients que som petits i amb la intenció de voler continuar sent-ho, disposem d’un obrador propi per transformar tots aquests productes de la terra, en uns productes d’alta qualitat i valor gastronòmic. 

Amb tot això, volem col·laborar a mantenir el paisatge cultural que tenim a l’Alt Berguedà i aportar un espai que contribueixi a crear un desenvolupament local en la zona de muntanya desafavorida en la que vivim.